HvB Racing Cars NIEUWS

 

Op deze pagina informeren we jullie over de laatste ontwikkelingen omtrent HvB Racing Cars.

 

Hopelijk kunnen we berichten over ontdekkingen van verloren gewaande HvB’s. Maar zeker ook over de voortgang van de HvB’s die op dit moment worden gerestaureerd.

 

 

 

 

 

 

 

MEI 2017

 

HvB Formule Vee

 

De formule Vee waar het hier om gaat is in mijn bezit (Hans van der Blij, zoon van …). Ik heb de auto sinds 2002! In 2017 wordt eindelijk een serieuze start gemaakt met de restauratie van deze auto. Ralph van den Berg in Apeldoorn is met veel enthousiasme aan het project begonnen. Elke maand zullen we jullie hiervan op de hoogte te houden.

 

Voor meer info lees hier verder>>>>

JUNI 2017 

 

HvB Formule Vee

  

De eerste “slanke” Vee die uit de productielijn in Delft is gerold in de 60er jaren. De auto werd in eerste instantie voor demonstratie doeleinde gebruikt. Gijs van Lennep was dan ook een van de eerste coureurs die in de auto reed om deze te testen. Na veel omzwerving is de auto in handen gekomen van een enthousiaste Delftenaar die in Pijnacker de auto weer in nieuwstaat gaat brengen.

 

Voor meer info lees hier verder>>>>

 

   

 

 

 

JULI 2017

 

HvB BMW Formule Libre

 

Een schitterend exemplaar is opgedoken in België. De auto is goed geconserveerd en bijna weer in originele staat. Binnenkort zeker weer op Belgische en Nederlandse  te zien deze beauty.

 

Voor meer info lees hier verder>>>>

  

 

JULI 2017

 

HvB Formula Vee

 

 

Juli is een erg goede maand voor HvB Racing Cars. In Belgie is wederom een goede HvB opgedoken. Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om de allereerste Vee die Han nog in Den Haag heeft geconstrueerd bij Van Anrooy. De wagen werd 4e in zijn eerste race op Zandvoort in handen van Ben Pon!

 

Voor meer info lees hier verder>>>>

  

 

 Aug 2017

 

At Reitsma stuurde de volgende email met deze foto (zie links):

 

 

Beste Hans.

Ik kwam toevallig op je website terecht en las daar dat er twee super vee's voor slalom werden gebruikt. De eerste heb ik van je vader gekocht. Die is zo bij de slalom terecht gekomen niet ingekort. Er zat toen een vierkante neus op en de neus was te lang voor slalom. Die werd ingekort voor een ronde. Ben er volgens mij 9 maal achter elkaar NL kampioen mee geworden.

Hierbij een foto uit die tijd.

Groet, At”

 

Lees hier meer over de HvB super Vee>>>>

 

Copyright © 2013 HVB Racingcars