In HvB’s hebben verschillende beroemde Nederlandse maar ook buitenlandse coureurs gereden. Sommigen hebben zelfs hun debuut gemaakt in de racewagens van Han.

Hieronder in willekeurige volgorde een opsomming:

 

 

 

Carel Godin de Beaufort

Deze legendarische Nederlandse coureur was bereid om de introductie ronde rijden tijdens de presentatie van de Citeria aan de pers. Absolute topprestatie omdat het winter was (gelukkig geen sneeuw) en er open gereden moest worden.

 

Gijs van Lennep

Meervoudig winnaar van de 24 uur van Le Mans en Formule 1 coureur heeft 1 van zijn eerste optredens gemaakt in een HvB Formule Vee. Hij trainde een eerste tijd op zaterdag en stond dus op pole position voor de race.

 

 

Ben Pon

Een zeer succesvol coureur van het Racing Team Holland. Hij reed in voornamelijk in Porsche’s 904 & 906 en won hiermee een groot aantal races. Ben Pon reed met een HvB de eerste Formule Vee wedstrijd die in Nederland werd verreden. Vanaf de laatste startplaats wist hij zich naar een 5e eindpositie te rijden.

Hiernaast Han in gesprek met Ben Pon net voor de opwarm ronde van deze race

 

 

 

 

Sir John Whitmore

Engels gentleman driver die voornamelijk in toerwagen klassen groot was. Op de dag dat hij een testrit maakte in de HvB FV reed hij ook met een Ford Cortina Lotus op Zandvoort. Ook heeft hij meerdere malen aan Le Mans meegedaan.

 

 

 

 

Toine Hezemans  

Hij reed in vele klasses waarbij altijd wel een sterke lijn was met Alfa Romeo. Debuut race van Hezemans was de heuvelklim in Vaals met een HvB BMW, die hij ook direct won in zijn klasse.

 

Ben Huisman

Reed voor SRT dat ook een HvB in de stal had.

 

 

 

Copyright © 2013 HVB Racingcars